Friday, 18/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ja si mund t’i hapesh dyert e mbyllyra te jetesJa si mund t’i hapesh dyert e mbyllyra te jetes

” Kur nuk zgjidhet nje çeshtje, i kerkoj falje Zotit (them: estagfirullah) njemije here ose pak me shume apo pak me pak, dhe Allahu m’i hap dyert e mbyllura per ate çeshtje. ”

– Ibn Tejmijje, Allahu e meshirofte

Bindja: “Nuk ka fuqi tjeter perveç Allahut” barte shume gjera te renda, me te cilat kapercehen shume gardhe e arrihen shume nderime.

– Ibn Tejmijje