Wednesday, 24/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ja si bëhet rukje ( me fry në gjuhën popullore) – Mësim për muslimanëtJa si bëhet rukje ( me fry në gjuhën popullore) – Mësim për muslimanët

Ja si bëhet rukje ( me fry në gjuhën popullore) – Mësim për muslimanët

Shikoje video dhe kënaqu me këndim Kurani dhe lutjet …