Monday, 29/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Izraeli pushtohet nga karkalecat


Izraeli pushtohet nga karkalecat


izrael_karkalecatMiliona karkaleca kanë kaluar kufirin e Egjiptit dhe janë nisur drejt komshinjve izraelitë duke shtuar frikën se shteti mund të pushtohet nga këto insekte këtë vikend.

Rreth 30 milionë karkaleca janë mbledhur në Egjipt e autoritetet izraelite janë në gjendje alarmante pasi që një grup prej 1 milion sish  tashmë kanë goditur Izraelin.

Ministria e Bujqësisë në Izrael ka dërguar aeroplanët për t`i spërkatur me pesticide për të parandaluar dëmtimin nga to./koha/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Paralizohet qeveria amerikane

Categories

Archives