Saturday, 27/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“iPhone”-t e ardhshëm do të jenë të lakuar


“iPhone”-t e ardhshëm do të jenë të lakuar


Edhe pse ka pak kohë që “iPhone 5S” ka dal në treg, “Apple” po mendon seriozisht për nxjerrjen e një “iPhone” të ri në treg.

i phone shqip

Nga gjysma e dytë e 2014, “Apple” do të prezantojë “iPhone”-in me ekran të madh dhe të lakuar, raporton “Bloomberg”.

Ndërkaq, sipas “Bloomberg”-ut “iPhone”-t e ardhshëm do ta kenë ekranin 4.7 inç dhe 5.5 inç, shumë më të më të madh se “iPhone 5S”.

Ndër të tjera, artikulli shkruan se “Apple” po zhvillon një teknologji të re për “iPhone”-t e ardhshëm, ku do të ketë sensorë në ekrane për të zbuluar nivele të ndryshme nga një gisht i një personi.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Si t’ia zgjatni “jetëgjatësinë” baterisë së iPhone-t?

Categories

Archives