Thursday, 30/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Invalidët i marrin lekët në janar


Invalidët i marrin lekët në janar


invalidet

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë sqaron se të gjithëpersonat që përfitojnë ndihmë ekonomike dhe personat me aftësi të kufizuar që përfitojnëpagesat e paaftësisë, se në muajin janar do t’i marrin të gjitha pagesat e prapambetura.

Përmes një reagimi për “Gazeta Shqiptare”, MMSR siguron se me miratimin e buxhetit të ri për vitin 2014 do të bëhet shlyerja e plotë e personave që janë përfitues nga programet sociale. /albeu/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Kurban Bajrami është ditën e hënë

Categories

Archives