Monday, 10/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilaç për shërimin e pagjumësisëIlaç për shërimin e pagjumësisë

Ilaç për shërimin e pagjumësisë

Muhamedi(alejhi selam) para 14 shekujve na ka treguar se në “kokrrën e zezë” ka shërim nga çdo sëmundje.

Ebu Hurejra r.a tregon se Muhamedi alejhi selam ka thënë:
“Shërbehuni me kokërr të zezë sepse në të ka shërim për çdo sëmundje përveç vdekjes.”
[Transmeton Buhariu dhe Muslimi]

Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]:

“Gotës me qumësht të ëmbëlsuar me mjaltë i shtohet një lugë e kokrrës së zezë dhe pihet.”