Friday, 24/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hurmat


Hurmat


hurmat
Hurmat
Imam Ibën Kajimi lidhur me hurmat ka thënë: Ato e forcojnë mëlçinë, zbusin njeriun dhe shtojnë fuqinë në marrëdhëniet seksuale po ashtu shërojnë acarimin e fytit.
Ndërsa atyre që nuk e kanë mësuar si ushqim sikurse çifutët, krishterët dhe qafirët tjerë u shkaktojnë pengesa, ua dëmtojnë dhëmbët, u sjellin kokëdhimbje dhe u prishin bajamet.
Ai është produkti më ushqyes i trupit, pavarësisht forma se si konsumohet, ndërsa konsumimi në formë të lëngshme (të shtypura) në përditshmëri i dobëson, pakëson ose i asgjëson mikrobet. Hurma është pemë, ushqim, pije dhe ëmbëlsirë.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Dardha ,burim i madh vitaminash
Tags:

Categories

Archives