Monday, 25/9/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hoxhë Ekrem Avdiu dhe Enis Rama reagojne ndaj deklaratave te Jahjages

Hoxhë Ekrem Avdiu dhe Enis Rama reagojne ndaj deklaratave te Jahjages

ekrem avdiu

Hoxhë Ekrem Avdiu reagon ndaj fyerjeve të fundit në Kosovë 

 

Reagimi i hoxhes ENIS RAMA ndaj deklaratave të Jahjagas

Një shkrim tjetër i dobishëm  Nënshkruhet raporti preliminar për lejimin e shamisë në shkolla

Categories

Archives