Friday, 24/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hoxhë Ahmed Kalaja: Atifete Jahjaga turpi i profesionit të policit


Hoxhë Ahmed Kalaja: Atifete Jahjaga turpi i profesionit të policit


ahmed kalaja

Në lidhje me deklarimet e A.J. Presidentes së Kosovës në raport me shaminë do të bëja vetëm një koment

”Ju jeni turpi i profesionit të policit që mund të ketë marrë ndonjë herë pozicion si ky për të qenë bareshë e një populli me 98% musliman. Turpërove veten dhe Ameriken që të solli si qershi në maje të tortës, se edhe ata ta dinin që je kaq ekstremiste sdo të të kishin zgjedhur kurrë. Sillesh me popullin tënd më keq se serbet me muslimanet e Preshevës, pf sa turp.” .

Shpresoj që ky mesazh ti shkojë në vesh ”turpit” të profersionit .

Hoxhë Ahmed Kalaja/kohaislame

Një shkrim tjetër i dobishëm  Shqipëria, pjesë e hartës së sulmit mbi Sirinë

Categories

Archives