Saturday, 19/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Heshtakët janë humbësHeshtakët janë humbës

heshtaket
Pra, vëllezër dhe motra, ju ende mund të jeni fitues në martesën tuaj! Ju vetëm duhet të bëni bashkëshortin/en tuaj të ndjehet “i veçantë”. Të tjerët trajtojne bashkëshortin/en tuaj si një vëlla, si një motër, si një nënë, si një punëtor, si një koleg, si një mik, si një udhëheqës dhe lista vazhdon … Dhe e vërteta është, bashkëshorti/ja juaj deshiron vëmendjen tuaj dhe ka mall për kohën dhe mbështetjen tuaj.

– Bashkëshorti/ja juaj thjesht dëshiron që ju të vlerësoni përpjekjet e tij / saj.
– Ai / Ajo vetëm dëshiron që ju të thoni “wow / Masha Allah ‘” në pak gjëra të vogla që ai / ajo bën.
– Bashkëshorti/ja juaj deshiron buzëqeshjen tuaj.
– Bashkëshorti juaj ndihet i plotë, kur ju gjeni kohë për të.

Pra, mos hesht! Mbahu këmbëngulës! All-llahu do të shpërblejë për përpjekjet tuaja, Insha ‘Allah.

Përshtatën: HaNa,

Tags: