Tuesday, 24/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Hasan Tahsini 1811 nga Çameria !


Hasan Tahsini 1811 nga Çameria !


hasan tahsini

A e keni ditur?

Hasan Tahsini 1811 nga Çameria !

Hoxhe, matematcien, astronom dhe rektori i pare i univerzitetit te Stambollit si dhe  projektues dhe iniciator pioner per lidhjen e Prizrenit qe do te mbahej pas vdekjes  se tij 1881.Ishte themelues i komitetit qendror per mbrojtjen e te drejtave te shqiptareve ne Pernadorine osmane.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SE SA AJO E ESHTRAVE

Categories

Archives