Monday, 16/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hapet qendra e parë për përkrahjen e viktimave të dhunës familjare


Hapet qendra e parë për përkrahjen e viktimave të dhunës familjare


Nesër në Shkup do të hapet Qendra e parë familjare, për përkrahjen e viktimave të dhunës familjare. Kjo qendër është formuar.

qendra

Bëhet fjalë për modelin e parë servis në Maqedoni që do të zbatojë qasje inovative ndaj trajtimit të dhunës familjare. Hapja e qendrës është aktivitet i përbashkët i Asociacionit për edukim dhe hulumtim shëndetësor H. E. R. A  dhe Qyteti i Shkupit.

“CIVICA Mobilitas 2012”, që zbaton Qendra për zhvillim institucional, ka mbështetje financiare nga Agjencia zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim. Qendra familjare do të funksionojë me mbështetje edhe nga biznes.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Maqedonia nuk plotëson as kriteret politike për në BE!

Categories

Archives