Thursday, 23/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gyl në Mekë, takohet me liderët e vendeve myslimane


Gyl në Mekë, takohet me liderët e vendeve myslimane


gyl

Presidenti turk Abdullah Gul mbajti takime të ndara me homologët e tij në vendet myslimane, përderisa po qëndron në Mekë pas kryerjes së haxhit. Ai u takua me homologun e tij pakistanez Hussein Mamnoon, Presidentin kazak Nursulltan Nazarbaev dhe Kryeministrin jordanez Abdullah Ensar.

 

Sipas një deklarate të lëshuar nga presidenca turke, Gul, i cili është në pelegrinazh në Mekë me ftesë të Arabisë Saudite, ka mbajtur bisedime dypalëshe me udhëheqësit e këtyre vendeve, dhe i ftoi ata për vizitë në Turqi. /mesazhi/

Një shkrim tjetër i dobishëm  A. Saudite: Mbështesim sulmet nëse i mbështet populli

Categories

Archives