Monday, 21/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

GRUAJA ËSHTË SI KËPUCA!!GRUAJA ËSHTË SI KËPUCA!!

11218527_1586730174930248_9107732388054026625_o

GRUAJA ËSHTË SI KËPUCA!!

 

Një ditë nga ditët një dijetar ishte ulur me një grup njerëzish. Në mexhlis u paraqitëm shumë tema, e ndër to, disa nga të pranishmit e paraqitën edhe temën e martesës dhe grave.

 

Njëri nga ta tha:

 

Gruaja është si këpuca.. burri mundet ta ndërron dhe ta zëvendëson, derisa ta gjen numrin e përshtatshëm për të!!

 

Të pranishmit të habitur nga fjalët e tij shikuan kah dijetari dhe i thanë: Cili është mendimi i juaj për këto fjalë?!

 

U përgjigj: Atë që e tha vëllai jonë është e vërtetë plotësisht! Gruaja i përngjan këpucës në sytë e atij që veten e sheh si këmbë, dhe ajo është kurorë në sytë e atij që e sheh veten si kokë!

 

Mos e qortoni atë që flet, po shikoni se si e sheh ai vetveten fillimisht!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU