Tuesday, 24/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjumi ditën është i dëmshëm


Gjumi ditën është i dëmshëm


 

Gjumi ditën është i dëmshëm
Gjumi ditën është i dëmshëm, shkakton sëmundje , e bën njeriun përtac prandaj duhet shmangur ,përvec kur ësht fjala për vapët e mëdha, në baze të fjalëve të Pejgamberit: “Flini në drekë,sespe shejtanët nuk flenë në drekë.”

I Dërguari i Allahut, salallahu alejhi ue selam ka thënë : “Përdoreni syfyrin për ta agjëruar ditën, dhe gjumin e drekës për ta falur namazin e nates.”
Transmetohet nga Pejgameri salallahu alejhi ue selam të ket thënë : ” Gjumi pas sabahut e pengon furnizimin.

 

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Mjalti dhe Mjekësia Islame

Categories

Archives