Terça-feira, 21/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjuha joteGjuha jote

gjuha

GJUHA JOTE …!!

Thuhet se gjuha nuk ka asht …

Dhe është për çudi, se si i thyen disa zemra …

Dhe është për çudi, se si i ringjall disa të tjera …

Dhe është për çudi, se si i vret disa të tjera …

Për çudi është se si Allahu nëpërmjet gjuhës i ndriçon disa rrugë …

Dhe ti, me gjuhën tënde e dërgon veten në Xhenet, ku gjerësia e tij është sa toka e qiejt.

Ose me gjuhen tënde biesh në Xhehenem, sa vend i nënçmuar që është.

Për këtë arsye, nënshtroje gjuhën tënde në adhurimin e Allahut dhe në përkujtimin e shumtë të Tij.

Dhe largohu nga thashethemet dhe pyetjet e shumta, e sidomos ato pa nevojë, se ato nuk të bëjnë dobi.

O Zot, parfymosi gjuhët e tona me përmendjen dhe falënderimin Tënd.
————————–—————-
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 24 times, 1 visits today)
Tags:
Top