Friday, 28/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Gjërat e pëlqyeshme në agjërim


Gjërat e pëlqyeshme në agjërim


hurma

Gjërat e pëlqyeshme në agjërim


Për agjëruesin, disa gjëra janë të pëlqyeshme fetarisht nga tradita profetike dhe ato nuk duhen lënë pas dore e ato janë:
Të ngriturit për ngrënien e syfyrit (suhurit) qoftë edhe për disa gllënjka ujë. Përshpejtimi i iftarit dhe vonimi i syfyrit. Çelja e iftarit me hurmë, e nëse nuk gjen hurmë le ta çelë atë me ujë. Lutja e agjëruesit gjatë çeljes së iftarit. Përdorimi i misvakut për pastrimin e dhëmbëve. Këndimi i Kuranit, dhënia e lëmoshës dhe punët e tjera të mira në përgjithësi.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Po vjen muaji i Ramazanit!

Categories

Archives