Monday, 22/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Francë – Mbi një milion persona në protestën kundër martesave të homoseksualëveFrancë – Mbi një milion persona në protestën kundër martesave të homoseksualëve

protesta fOrganizatorët e protestave të sotme në Paris kundër ligjit të martesave mes homoseksualëve njoftuan se në marshime morën pjesë mbi një milion persona.

”Jemi mbi një milion pjesëmarrës në këtë protestë”, deklaronin organizatorët e ”Manif pour Tous”, bashkësia e lëvizjeve të kundërshtojnë miratimin e ligjit që mundëson martesat dhe adoptimet e fëmijëve për persona homoselsualë.

Protesta e fundit u zhvillua sot në Paris dhe burimet policore njoftuan për një pjesëmarrje prej të paktën 150 mijë personash. /trt/