Friday, 20/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Forcimi i mishrave të dhëmbëve


Forcimi i mishrave të dhëmbëve


Forcimi i mishrave të dhëmbëve

Shpërlarja e gojës me lëngun e farës së zezë të përzier me uthull ndihmon në forcimin e dhëmbëve dhe të mishit të dhëmbëve.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Dhimbje në kocka, nyje e kyçe

Categories

Archives