Monday, 27/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fluks emigrantësh në portet e vendit


Fluks emigrantësh në portet e vendit


kthimi_i_emigranteve

Muaji gusht është muaji shënon cdo vit numrin më të madh të hyrje-daljeve të turistëve nëpër pikat kufitare të vendit. Gjatë tre ditëve të fundit në portin e Durrësit kanë mbërritur me tragete 18.723 udhëtarë dhe janë larguar 7.703 udhëtarë të tjerë.

Mësohet dita më e ngarkuar ishte e diela me 6750 udhëtarë në hyrje dhe 2 mijë të tjerë në dalje nga porti më i madh i vendit.

Një rritje të fluksit të udhëtareve të cilët kthehen në Shqipëri për pushime ka pasur edhe në portin e Vlorës ku gjatë të shtunës në pikën kufitare të portit hynë më shumë se 1500 persona. /albeu/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Universitetet, ja kuotat e lira për të gjitha degët

Categories

Archives