Sunday, 22/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Fjalë të arta

Fjalë të arta

fjale te arta

FJALË TË ARTA

Mos i beso atij që nuk e njeh, derisa ta njohësh.
Mos i beso atij që e njeh, derisa ta testosh.
Mos ia dhuro gjithë besimin atij që e njeh, derisa ta vërtetosh.
Pas kësaj, mes teje dhe atij mund të bësh gjëra personale, por asnjëherë mos ia shfaq të gjitha sekretet e tua.
Jeta në të shumtën e rasteve vjen në të kundërtën e asaj që e paramendojmë.

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi

Një shkrim tjetër i dobishëm  DISA KËSHILLA TË DOBISHME!!

Categories

Archives