Thursday, 27/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Fitër Bajrami në vendet islame – Foto lajm

Fitër Bajrami në vendet islame – Foto lajm
bajram ne vende te ndryshme

Fitër Bajrami në vendet islame

Besimtaret mysliman ne mbare boten shenuan festen islame te Fiter Bajramit. Pamjet ne vijim vijne nga Palestina, Egjipti, Turqia dhe Bosnja

Palestina

Palestina

Egjipt

Egjipt

Egjipt

Turqi

Turqi

Bosnje

Bosnje

Gaza

Gaza

/mesazhi/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Dasara e përballjes me hoxhë Omer Bajramin sfidohet teologjikisht në rrjete sociale: ja “mallkimet” e Biblës

Categories

Archives