Friday, 24/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hani këtë pemë se kjo i pengon hemorroidet

Hani këtë pemë se kjo i pengon hemorroidet

Fiq te fresket

Eshte thene se Ebu Derda njehere ia kishte ofruar te Derguarit te All-llahut s.a.v.s nje pjate me fiq te fresket ,kurse i Derguari i All-llahut s.a.v.s ishte kthyer te tjeret duke i ftuar qe te hane se bashku me te. me kete rast u kishte thene:”Sikur te permendja ndonje peme qe bie nga Xhenneti do te thoja se eshte kjo peme,sepse pemet e Xhennetit nuk kane berthama”

Pastaj kishte shtuar edhe kete”Hani kete peme se kjo i pengon hemorroidet,sheron njerezit leshtor dhe ndihmon ne rastet me artrit (Lat.Arthrolithiasis)

Një shkrim tjetër i dobishëm  Ilaçi i brengave dhe i pikëllimit
Tags: ,

Categories

Archives