Quinta-feira, 23/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fillo namazit thuaj lamturmire ANKTHIT DHE BRENGAVEFillo namazit thuaj lamturmire ANKTHIT DHE BRENGAVE
S’ka dyshim se ata që besuan dhe bënë vepra të mira, e falën namazin dhe e dhanë zekatin, ata i pret shpërblim i madh te Zoti i tyre, ata nuk do të kenë kurrfarë frike as brengosje
 
Bekare 277
Fillo namazit thuaj lamturmire ANKTHIT DHE BRENGAVE.
Shperblime te shumta…
Ne i thamë Musait dhe vëllait të tij t’i bëni vend në Egjipt popullit tuaj, shtëpitë tuaja t’i bëni faltore e ta falni namazin rregullisht. Ti (Musa) përgëzoi besimtarët! junus 87
 Ata që lexojnë librin e All-llahut, e falin namazin dhe nga begatitë që Ne u kemi dhënë japin fshehtazi e haptazi, ata e shpresojnë në një fitim që kurrë nuk humbet.fatir  29
(Visited 14 times, 1 visits today)
Top