Domingo, 24/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

FILLO ME VETEN E PASTAJ ME TJETRINFILLO ME VETEN E PASTAJ ME TJETRIN

njeriu

FILLO ME VETEN E PASTAJ ME TJETRIN

 

Fillo me veten dhe tha:

 

Do të fali.

 

Do të përkujdesem për pastërtinë.

 

Do t’i ndihmoj nevojtarit.

 

S’do të pi duhan.

 

S’do të gënjej.

 

Do të bëhem pozitiv dhe produktiv.

 

Do t’i respektoj mendimet e të tjerëve.

 

S’do të jem mendjemadh.

 

S’do të jap ryshfet.

 

Do të jem i mëshirshëm dhe i sjellshëm.

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU