Tuesday, 24/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

FBI metoda për përgjimin e telefonatave

FBI metoda për përgjimin e telefonatave

Mjafton instalimi i një virusi në smartfonë dhe FBI është në gjendje të kontrollojë mikrofonin duke përgjuar kështu bisedat telefonike.

pergjimi fbi

Lajmi bëhet i ditur nga Wall Street Journal e cila shkruan se kjo gjë për momentin mund të zbatohet vetëm për kompjuterat dhe pajisjet android. /albeu/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Facebook me version të ri për iPhone dhe iPad

Categories

Archives