Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fasulet


Fasulet


Fasulet !!

Fasulet kanë formën e veshkave dhe në fakt edhe ndohmojnë funksionin e tyre. Fasulet janë një ushqim i preferuar për sistemin urinar.

Pra, “E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?”
(Kur’ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.

 
image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Farat e kungullit

Categories

Archives