Friday, 28/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Farat e pishës

Farat e pishës

farat e pishes

FARAT E PISHËS

Farat e pishës janë shumë të pasura me zink, minerali më i rëndësishëm përsa i përket potencies mashkullore. Farat e pishës janë përdorur për të nxitur dëshirën seksuale që në Mesjetë. Efekti i tyre afrodiziak përmendet dhe nga poeti romak, Ovidi. Farat e pishës përmbajnë dhe boron, një substancë që nxit aktivitetin e Sistemit Nervor Qëndror.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Ruajtëset e shtëpisë (Sempervivum tectorum) dhe mjati - recete natyrale kundër cistave
Tags:

Categories

Archives