Domingo, 24/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

FALËNDERIMET E MIA TË PËRZEMËRTAFALËNDERIMET E MIA TË PËRZEMËRTA

11401493_1598723853730880_8118784773177806775_n

 

Falënderime për atë që më urreu dhe më mësoi kuptimin e dashurisë.

 

Falënderime për atë që më tradhtoi dhe më mësoi kuptimin e besnikërisë.

 

Falënderime për atë që më bëri të qaj dhe më mësoi kuptimin e dhembjes.

 

Falënderime për atë që më gënjeu dhe më mësoi kuptimin e sinqeritetit.

 

Falënderime për atë që tallej me ambiciet e mia dhe më mësoi kuptimin e sfidës dhe vullnetit.

 

Falënderime për atë që qëndroi me mua dhe pastaj më tradhtoi dhe më mësoi kuptimin e thyerjes shpirtërore.

 

Falënderime edhe atë një mijë falënderime për atë që më nënçmoi dhe për atë që më shkatërroi dhe për atë që më rrëzoi dhe më mësoi kuptimin e fisnikërisë dhe krenarisë!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU