Sunday, 22/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A është haram mbajtja e dietës në Islam?


A është haram mbajtja e dietës në Islam?


dieta ne islam

A është haram mbajtja e dietës në Islam?
Përgjigje:

Jo, nuk është haram mbajtja e dietës, përveç nëse shkakton çrregullime dhe destabilizim të shëndetit tek personi që mban dietë. Për të mos ardhur deri te ndonjë sëmundje e padëshiruar si rezultat i dietës, duhet përcjellë dietat që përshkruhen nga njerëz kompetentë dhe të tillat dieta lejohen.

Allahu e di më së miri!

Hoxhë Muhamed Dërmaku

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Një të sëmurit, të cilit nuk i mundësohet dheu, a i lejohet të marri abdest në mur ose shtrat (shtroje mbi tokë) apo jo?
Tags:

Categories

Archives