Monday, 22/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Erdogani është rritur në lagje me familje shqiptare


Erdogani është rritur në lagje me familje shqiptare


Fëmijëria e presidentit turk Rexhep Taip Erdogan lidhet ngushtë me shqiptarët. Kjo për arsyen ai është rritur në një lagje me familje shqiptare, ndaj Erdogan ka simpati për ta, shkruan Lajm. 

erdoan

“Kur isha fëmijë, në lagjen time kishte familje shqiptare, ata na binin ushqim, gjithashtu edhe ne i çonim atyre”, ka thënë me një rast Erdogan.

Pas ardhjes në pushtet, Erdogan transformoi Turqinë në një fuqi ekonomike, kurse punoi shumë edhe për afrimin e shtetit turk me shqiptarët në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në tërë Ballkanin.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Dijetarët Saudit: Dënojmë grusht shtetin në Egjipt

Categories

Archives