Thursday, 25/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Erdogan nuk do t’i kërkoj falje askujt


Erdogan nuk do t’i kërkoj falje askujt


erdogan

TRT – Kryeministri Turk Erdogan deklaroi sot se nuk ka ndërmend që t`i kërkoj falje Serbis.

Në një intervistë me televizionin shtetëror turk, kryeministri Erdogan theksoi se Turqia në asnjë mënyrë nuk është i gatshëm të kërkojë falje Serbis. Kreu i qeverisë Turke tha: Ne nuk i kushtojmë fare rëndësi këtyre gjërave. “Nuk do ket asnjë marrëveshje mes nesh dhe Serbis. Por, është mirë të bëhen përpjekje për t’i ndaluar përkeqësimet”, ka thënë Erdogan në një intervistë për televizionin shtetëror Turke.

Një shkrim tjetër i dobishëm  A lejohet aborti ne Islam? - Enis Rama

Categories

Archives