Thursday, 30/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Erdogan do Xhami në mes të Beogradit


Erdogan do Xhami në mes të Beogradit


Erdogan do Xhami në mes të Beogradit, Serbia përgjigjet me PO. Kërkesa e kryeministrit turk, Regjep Tajip Erdogan, për një Xhami në qendër të Beogradit është pranuar nga shteti Serb.

Prej ditësh disa medie serbe dhe së fundi Radio Televizioni Serb (RTS) dhe (B92) kanë dhënë lajmin se shteti Serb ka pranuar kërkesen e Erdogan, shkruan PressInfo.

Serbia tregoi një qëndrim pozitiv, duke thënë se parlamenti Serb ka aprovuar një plan të tillë.

Beogradi është një nga të paktat kryeqytete të Bashkimit Evropian që nuk kanë xhami për myslimanët.

Burimi:shembulli/erdogan_1

Një shkrim tjetër i dobishëm  Francë, propozohet lejimi i shamisë në shkolla

Categories

Archives