Domingo, 24/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

Ëndrrat,magjia dhe gjarperiËndrrat,magjia dhe gjarperi

Ëndrrat,magjia dhe gjarperi

Ëndrrat e frikshme

Ardhja e magjisë shpeshherë njoftohet në ëndërr: personi kafshohet nga një kafshë, lëndohet nga dikush apo bie pafundësisht. Ai gjithashtu mund të shohë gjarpërinjtë, njerëz të vdekur apo varreza. Ai gjithashtu mund të shohë personin që e dëmton atë, dhe besoni në përvojën time, kjo gjithmonë është dëshmuar të jetë e vërtetë.