Sunday, 22/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Emision: Jeta ne Kosove – Krimet e luftës 12/12/2013

Emision: Jeta ne Kosove – Krimet e luftës 12/12/2013

jeta ne kosove

 

Emision: Jeta ne Kosove – Krimet e luftës 12/12/2013

Një shkrim tjetër i dobishëm  Naim Tërnava, në hydben e Fitër Bajramit është lutur për mëshirë dhe begati për qytetarët e Kosovës

Categories

Archives