Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Egoja është e pasionuar pas tekaveEgoja është e pasionuar pas tekave

Egoja është e pasionuar pas tekave dhe e keqja më e madhe është vazhdimësia e njeriut duke i nënvlerësuar ato. Janë të destinuar të humbin këta shpirtëra, me përjashtim të atyre që këmbëngulin dhe mbështeten në urdhrat e Allahut.

“Ne e kemi krijuar njeriun dhe, Ne e dimë ç’i pëshpërit atij shpirti i vet. Ne jemi më pranë tij se damari i qafës së vet.” (Kaf: 16)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë