Sábado, 23/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Edhe gjuha ka gjurme te veqantaEdhe gjuha ka gjurme te veqanta

goje era

Edhe gjuha ka gjurme te veqanta

Ashtu si dhe shenjat e gishtave edhe gjurma e gjuhes eshte e ndryshme te secili njeri. Per shkak te veçantise se formes dhe rrudhave fiziologjike te çdo gjuhe, kjo eshte e dobishme gjate vertetimit te identitetit.

(Visited 3 times, 1 visits today)