Saturday, 27/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e keni ditur?


A e keni ditur?


toka

Muhammedi, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të, ka thënë:
“Allahu e krijoi dheun ditën e shtunë,
– ditën e dielë nga dheu krijoi kodrat,
– ditën e hënë, krijoi pemët,
– ditën e martë, e krijoi të urryerën,
– ditën e mërkurë, krijoi dritën,
– ditën e enjte, i krijoi gjallesat,
– ndërsa Ademin e krijoi në orën e fundit të ditës së xhuma, mes ikindisë dhe akshamit.”
/ Transmeton Muslimi 4/2149 /

Një shkrim tjetër i dobishëm  Lutja e Dhenunit, me të cilën ai iu lut Allahut kur ishte në barkun e balenës

Categories

Archives