Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

E dini sa nxënës ka shkolla më e madhe në botë?


E dini sa nxënës ka shkolla më e madhe në botë?


Në fillimet e saj kjo ndërtesë kishte vetëm pesë nxënës, tani
“City Montessori School” në Indi, është shkolla me e madhe në botë me 47 mijë nxënës. Ajo ka aq shumë nxënës sa mund të mbushë një stadium.

india shkolla me e madhe ne bote

Shkolla e njohur si CMS ka punësuar një ushtri prej 3.800 personash duke përfshirë mësuesit, personelin mbështetës, pastrues, shoferët madje edhe elektriçistë, marangozë, etj.
Shkolla ka mbi 1 mijë klasa mësimi, 3700 kompjutera ndërsa shpenzon mijëra paundë çdo vit për librat. Sot ajo ka 20 kampuse në të gjithë qytetin dhe është ende në rritje. /albeu/

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  ATË QË NA MËSON JETA ËSHTË THESAR I ÇMUAR
Tags:

Categories

Archives