Wednesday, 23/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e dini se…A e dini se…

A e dini se…

Hixhama në kokë ndihmon në menjanimin e sulmeve epileptike, stresit, gjendjes migrenoze, përmirsimin e kujteses, pêr më shumë fuqizon trurin i cili konsumon pjesën më të madhe të energjisë së përgjithshme që është prodhuar në trupin e njeriut. Për të qenë më të saktë, truri konsumon 20% të energjisë, përkundër faktit se ai përfaqëson vetëm 2% të peshës së përgjithshme të trupit!

Ndérsa pér të qartësuar dhe mos të mbetet vend për panikë se hixhama mundë të shkakton anemi atëher duhet ta kemi parasysh se 10-20% e gjakut që largohet me hixhame pérmban elemente të gjakut, ndërsa sipas analizave biokimike 80%-90% e mbetjeve të tjera pérbëhen nga mbetjet toksike té cilat jané futur në organizem përmes ushqimit,ajrit, ilaqeve, duhanpirjes, situatave stresuese gjendjeve depresive etj…

Përktheu dhe Përshtati Inf.Qendresa Paqarizi( çertifikuar për Hixhame)