Sexta-feira, 24/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E BUKUR ËSHTË DASHURIA ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITONE BUKUR ËSHTË DASHURIA ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

E bukur është të dëgjosh atë që është me ty dhe në prezencën tënde të thotë i dashuri im, mirëpo më e bukur është të dëgjosh se të thotë ashtu kur ti nuk je prezent!
E bukur është të luash rolin e të qenurit i dashur që ta përfitosh zemrën e atij që është me ty, mirëpo më e bukur është të përfitosh atë që është me ty se ti me të vërtetë je ashtu!
E bukur është të paraqitesh më ndryshe se që je në realitet që të dukesh më i mirë në sytë e atij që është me ty, mirëpo më e bukur është të jesh i sinqertë që mos të biesh nga sytë e tij!
E bukur është të qan ai që është me ty nga përmallimi për ty, mirëpo më e bukur është të qan nga gëzimi i takimit me ty!
E bukur është të vizatosh në një mijë tablo, mirëpo më e bukur është të vizatosh një buzëqeshje në fytyrën e atij që e do kur ai është duke qarë!
E bukur është dashuria, mirëpo më e bukur është të gjesh atë që e meriton dashurinë tënde sinqerisht!
E bukur është t’i ndihmosh atij që ka nevojë për diçka dhe e kërkon nga ti, mirëpo më e bukur është që ti duke e ditur nevojën e tij, t’i ndihmosh pa mos e kërkuar atë nga ti!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 31 times, 1 visits today)
Top