Friday, 20/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja qe thuhet para se te futesh ne banjo


Duaja qe thuhet para se te futesh ne banjo


banjo

Ka thënë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem: “Pengesë mes xhinnit dhe vendeve të turpshme të njeriut kur dëshiron të hyjë në WC, është të thënët BISMILAH.” [Irvaul Galil, nr 50]

Po ashtu: “Allahume inni eudhu bike minel hubuthi wel habaithi – O Zot! Unë të kërkoj mbrojtje prej të ligjve dhe të ligave!” 

Pra Profeti salAllahu alejhi ue selem i kërkoi mbrojtje Allahut prej djajve meshkuj dhe femra.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Një lutje profetike
Tags:

Categories

Archives