Friday, 21/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja qe i ndihmon studenteve per provim

Duaja qe i ndihmon studenteve per provim

” Allahumme la sehla ila ma xhealtehu sehla we ennte texh’alul hazne idha shi’te sehla.

“O Allahu im! Ska lehtesi pervec asaj qe Ti e ben te lehte. Ti je Ai qe te veshtiren kur te duash, e ben te lehte.

 

 

Një shkrim tjetër i dobishëm  Efektet psikologjike dhe sociale të moralit të keq

Categories

Archives