Thursday, 27/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Duaja që bëhet në momente të vështira

Duaja që bëhet në momente të vështira

 

Duaja që bëhet në momente të vështira

Përcillet nga Ibn Abasi se, i Dërguari i Allahut (alejhi salatu ue selam) kur gjendej në situata të rënda thoshte:

“La ilahe ilallahul adhim el-halim, la ilahe ilallahu rabul arshil adhim, la ilahe ilallahu rabus semauati ue rabul erdi ue rabul arshil kerim.”
(S’ka të adhuruar tjetër veç Allahut, Madhështorit, të Vetëpërmbajturit. S’ka të adhuruar tjetër veç Allahut, Zotit të Arshit madhështor. S’ka të adhuruar tjetër veç Allahut, Zotit të qiejve, të tokës dhe Arshit fisnik)

Transmetoi Buhariu dhe Muslimi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Nëse fëmiu goditet nga mësyshi apo edhe mësyshi i bukurisë lexoje këto dua shpesh gjatë ditës
Tags:

Categories

Archives