Thursday, 19/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja profetike per te semurin


Duaja profetike per te semurin


Duaja profetike per te semurin
BBISMIL-LAHI, BBISMIL-LAHI,BBISMIL-LAHIe pastaj të thotë shtatë herë: EUDHU BI IZZETIL-LAHI VE KUDRETIHI MIN SHERR-RRI MA EXHIDU VE UHADHIR (Kërkoj mbrojtje me fuqinë e All-llahut dhe mundësinë e Tij nga e keqja që më ka goditur dhe që i frikohem). (Transmeton Muslimi)

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  (Video/audio) Rukje e përgjithshme kundër magjisë,mësyshit,hasedit,ograkit (video-audio)
Tags: ,

Categories

Archives