Wednesday, 26/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja për atë të cilit i ka lindur fëmijë

Duaja për atë të cilit i ka lindur fëmijë

bebe duaja per femije

Duaja për atë të cilit i ka lindur fëmijë

Barekallahu leke fil Mewhubi leke, we shekerte el Wahib, we belega eshudehu we ruzikte birrehu..

All-llahu të bekoftë në atë që të ka dhuruar, e falënderofsh Dhuruesin (All-llahun), e lus All-llahun që të rritet dhe të jetë i sjellshëm.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Mos lejo të kalon dita jote pa mos e thënë këtë lutje
Tags:

Categories

Archives