Friday, 28/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Duaja pas ngrënjes së ushqimit


Duaja pas ngrënjes së ushqimit


ushqimi duaja

DUAJA PAS NGRËNJES SË USHQIMIT:

(Elhamdulilahil-ledhi et’ameni hadha verezekanihi min gajri havlin mini vela kuevetin)

“Falënderimi i takon Allahut, i cili ma mundësoi ngrënien e këtij ushqimi dhe më furnizoi pa mundin dhe fuqinë time.”
(Sahih et Tirmidhi: 3/159)

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Dobitë e dhikrit, përmendjes së Allahut të Madhëruar
Tags:

Categories

Archives