Tuesday, 26/9/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja para mardhënieve intime

Duaja para mardhënieve intime

duaja para mardhenieve intime

Thotë Muhammedi alejhi selam:
“Nëse dikush prej jush dëshiron që t’i afrohet
bashkëshortes së tij (për marrëdhënie intime),
dhe thotë: “Bismilah, Allahume xhennibnesh-shejtan,
ve xhennibish-shejtane ma razektena”
(Në emër të Allahut, O Zot, largoje prej nesh Shejtanin
dhe prej atij (fëmiut) që do të na furnizosh),
nëse është caktuar që prej tyre të ketë fëmijë,
nuk e dëmton Shejtani atë (fëmiun) asnjëherë”.
(Transmeton Buhariu dhe Muslimi)

Një shkrim tjetër i dobishëm  Këto lutje janë armë mbrojtëse dhe shëruese kundër syrit të keq
Tags:

Categories

Archives