Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja me rastin e frikës në gjumëDuaja me rastin e frikës në gjumë

Duaja me rastin e frikës në gjumë

Eudhu bi kelimetil lahit tammati, min gadabihi ve ikabihi ve sherri ibadihi ve min hemezatish shejtanin ve en jahdurun.
Këkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të Allahut nga zemërimi dhe nga mashtrimet e shejtanve dhe nga prania e tyre (shejtanve).

(Visited 27 times, 1 visits today)
Top