Friday, 19/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja kur të shihemi në pasqyrë dhe lutja kur frikohemi për shëndetin tonëDuaja kur të shihemi në pasqyrë dhe lutja kur frikohemi për shëndetin tonë

Mburoja e muslimanit

Duaja kur te shihemi ne pasqyre

Mendjemadhësia:

Kur të shihemi në pasqyrë, që të mos marrosemi pas vetes tonë themi:

(( O Allah! Të falenderoj Ty që më bëre të bukur fizikisht. Bëje të bukur moralin tim ashtu si dhe trupin tim!)).

Duaja kur frikohemi nga semundjet

Frika nga sëmundjet:

((O Zot! Ma ruaj shëndetin tim në trup! O Zot! Ma ruaj dëgjimin dhe shikimin tim! Ti je i Vetëm dhe i Pashoq)).
-tre herë-